Имате нужда от бракоразводен адвокат?

Когато настъпят обстоятелства, водещи до разтрогване на брака Ви, не се колебайте да се обърнете към бракоразводен адвокат. Ние от кантора Христова, Аргирова и СИЕ сме насреща и ще Ви помогнем да се справите в тази трудна за Вас ситуация. Без значение по какъв ред ще се води бракоразводното дело като развод по взаимно съгласие или по исков ред, ние ще Ви дадем нужните съвети.

Развод по исков ред

Развод по исков ред - Бракоразводен адвокат в Пловдив, адвокатска кантора Христова, Аргирова и СИЕВсеки от съпрузите може да поиска развод, когато според него бракът е дълбоко и непоправимо разстроен. С иска за развод задължително се разглеждат исковете за упражняване на родителските права, личните отношения между децата и родителите, издръжката на децата, ползването на семейното жилище след развода. Съдът се произнася относно вината за разстройството на брака, когато някоя от страните е поискала това. Най-често в подобна ситуация страните се вълнуват от това, при кого от тях биха останали да живеят непълнолетните деца. Предлагаме примерни критерии, които да ви насочат:

  • възпитателските качества на родителите;
  • полаганите до момента грижи и отношение към децата;
  • привързаността на децата към родителите;
  • пол и възраст на децата;
  • желанието на родителите;
  • възможност за помощ от близки;
  • материалните възможности.

Развод по взаимно съгласие

Развод по взаимно съгласие - бракоразводен адвокат от кантора Христова в ПловдивРазвод по взаимно съгласие е другата алтернатива която предлагаме и е налице, когато съпрузите постигнат сериозно съгласие да се прекрати брака им, и нямат желание да изнасят подробности от техния интимен живот пред съда. При развод по взаимно съгласие, съпрузите се явяват пред съда лично, за да потвърдят, че искат брака им да бъде прекратен.

Брачен договор

Изготвяне и консултации относно сключване на брачен договор.

Правни услуги свързани с делба на имущество след развода, искове за установяване на преобразуване на лично имущество, искове за определяне на по-голям дял от имуществото